Logotyp för BotkyrkaDirekt

BotkyrkaDirekt

Lokalnyheter · Stockholm, Sweden
Beskrivning
DirektPress-tidningen Södra Sidan har bytt namn på sina utgåvor i Skärholmen, Botkyrka och Huddinge. Från och med den 26 augusti 2017 heter tidningarna SkärholmenDirekt, BotkyrkaDirekt och HuddingeDirekt.

– Våra tidningar är väldigt uppskattade idag. Genom att koppla tidningsnamnet tydligare till platsen kommer vi att stärka vår ställning på den lokala marknaden ytterligare. Vi ska vara Skärholmen-, Botkyrka-, och Huddingebornas självklara källa till lokala nyheter, både på papperet och på nätet, säger chefredaktören Petter Beckman.

Södra Sidan har gett ut totaldistribuerade lokaltidningar sedan 2006, med en upplaga idag på drygt 100 000 ex varje vecka. Tidningen har profilerat sig genom ett tätt samarbete med läsarna och med ett fokus på de boendes egna lösningar.

SkärholmenDirekt, BotkyrkaDirekt och HuddingeDirekt fortsätter att rapportera alla viktiga nyheter om skola, trafik, byggande, ungdomsfrågor och kommunpolitik. Våra tidningar ger läsarna sammanhang, kunskap om tips om hur man kan engagera sig. Samtidigt fortsätter vi att lyfta fram röster som sällan hörs och erbjuder ett forum för ungdomar och vuxna som vill göra samhället bättre.

– Vi vill jobba för ett samhälle där folk kan mötas utanför sina trånga bubblor, där man kan prata om lösningar tillsammans och där fler känner sig delaktiga i utvecklingen. I dagens alltmer polariserade samhälle är detta viktigare än någonsin, säger Petter Beckman.
50
Ålder
51%
Män
49%
Kvinnor
Klicka på -knappen bredvid produkter för att skapa en förfrågan